Një perlë e Ksamilit

DHOMA LUKSOZE DYSHE OSE DOPIO ME BALLKON

Kjo dhomë dyshe / dopio ka një ballkon, TV të sheshtë dhe ajër të kondicionuar dhe është e përshtatshme për dy persona. Hotel CLASS në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

Një perlë e Ksamilit

DHOMA LUKSOZE DYSHE OSE DOPJO ME BALLKON

Kjo dhomë dyshe / dopio ka një ballkon, TV të sheshtë dhe ajër të kondicionuar dhe është e përshtatshme për dy persona. Hotel CLASS në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme.

Përmasat e dhomës: 22 m²

2 Persona

2 Shtretër Tek

Wi-Fi Falas