Një perlë e Ksamilit

SUITË FAMILJARE

Kjo suitë familjare ka dy dhoma gjumi, ajër të kondicionuar dhe ballkon. Hotel CLASS në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme. E përshtatshme për një familje.

Një perlë e Ksamilit

SUITË FAMILJARE

Kjo suitë familjare ka dy dhoma gjumi, ajër të kondicionuar dhe ballkon. Hotel CLASS në Ksamil u ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapësirë dhe pamje të këndshme. E përshtatshme për një familje.

 

Përmasat e dhomës 44 m²

4+1 Persona

4 Shtretër Tek

Wi-Fi Falas