Restoranti më i Mirë

USHQIM & PIJE

Bar & Restorant CLASS ndodhet në Ksamil, 3.7 km nga Parku Kombëtar i Butrintit. Në restorantin tonë do të gjeni një kombinim të kuzhinës mesdhetare me atë tradicionale.Stafi jonë do t’ju shërbejë me profesionalizëm dhe përkushtim dhe do t’ju ndihmojë me çdo nevojë tuajën. JU mund të shijoni ushqimet të shoqëruara me verën tuaj të preferuar.

WhatsApp Image 2022-06-20 at 11.59.41 AM (1)

Restoranti më i Mirë

USHQIM & PIJE

Bar & Restorant CLASS ndodhet në Ksamil, 3.7 km nga Parku Kombëtar i Butrintit. Në restorantin tonë do të gjeni një kombinim të kuzhinës mesdhetare me atë tradicionale.Stafi jonë do t’ju shërbejë me profesionalizëm dhe përkushtim dhe do t’ju ndihmojë me çdo nevojë tuajën. JU mund të shijoni ushqimet të shoqëruara me verën tuaj të preferuar.

WhatsApp Image 2022-06-20 at 11.59.41 AM (1)