Një perlë e Ksamilit

RRETH HOTEL CLASS

CLASS Hotel ndodhet në Ksamil, 3.7 km nga Parku Kombëtar i Butrintit. Në hotel, dhomat janë të pajisura me banjo private, dush dhe tharëse flokësh. Të gjitha dhomat në Hotel CLASS kanë një TV të sheshtë, frigorifer dhe ajër të kondicionuar, dhe disa dhoma kanë gjithashtu edhe ballkon.

Një perlë e Ksamilit

RRETH HOTEL CLASS

CLASS Hotel ndodhet në Ksamil, 3.7 km nga Parku Kombëtar i Butrintit. Në hotel, dhomat janë të pajisura me banjo private, dush dhe tharëse flokësh. Të gjitha dhomat në Hotel CLASS kanë një TV të sheshtë, frigorifer dhe ajër të kondicionuar, dhe disa dhoma kanë gjithashtu edhe ballkon. .

Lehtësira

SHËRBIMET TONA

PARKIM FALAS

Një mundësi që nuk e ofron askush tjetër në qendër të Ksamilit!

PAMJE E KËNDSHME

Dhomat janë të pajisura me ballkonë të këndshëm e me hapësirë!

WI-FI FALAS

Të gjitha dhomat kanë lidhje wifi falas!

ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Nëse rezervoni direkt në këtë website do të merrni çmimet më të leverdisshme.

AKOMODIMI

DHOMAT TONA

REZERVO TANI

Kaloni pushime të paharrueshme tek ne !