PARKIM FALAS

Një mundësi që nuk e ofron askush tjetër në qendër të Ksamilit!

PAMJE E KËNDSHME

Dhomat janë të pajisura me ballkonë të këndshëm e me hapësirë!

WI-FI FALAS

Të gjitha dhomat kanë lidhje wifi falas!

ÇMIMI MË I MIRË I GARANTUAR

Nëse rezervoni direkt në këtë website do të merrni çmimet më të leverdisshme.

DHOMA FAMILJARE

Ne ofrojmë dhoma familjare për të gjithë klientët tanë.

RESTORANT

Ne ofrojmë bar & restorant për të gjithë klientët tanë!

AJËR I KONDICIONUAR

Të gjitha dhomat janë të pajisura me sisteme kondicionimi!

AMBIENTET E JASHTME

Ambiente të jashtme të mobiluara që ju të relaksoheni dhe të shijoni pasditet.